AKTUALITY

thumb-jika-novinky.jpg

Novinky Jika pre rok 2018

Značka Jika prichádza v tomto roku s týmito novými produktmi: umývadlové misy Cubito Pure, batérie Cubito-N, bezrámové sprchovacie kúty Pure a nábytok Tigo N.

Séria Cubito Pure českej značky Jika sa v tomto roku rozrástla hneď o niekoľko noviniek. Kúpeľňovú kolekciu charakteristickú čistými geometrickými líniami a noblesným vzhľadom doplnia vodovodné batérie, umývadlá na dosku a tiež bezrámové sprchovacie kúty. Nový sortiment zodpovedá aktuálnym trendom. Batérie Cubito-N disponujú najnovšími technológiami, ktoré šetria vodu. Umývadlové misy zas ponúkajú originálny moderný dizajn.

 

Umývadlové misy Cubito Pure - obdĺžniková a kruhová
Moderné umývadlové misy Cubito Pure sa stanú štýlovou dominantou každej kúpeľne. Jednoduché čisté línie a tenké steny vzbudzujú luxusný dojem. Ten je podporený tiež umiestnením umývadla na dosku a keramickou zátkou. Nové umývadlá sú v predaji v dvoch tvaroch, kruhovom a originálnom obdĺžnikovom. V kombinácii s minimalistickým nábytkom z rovnakej série umývadlové misy Cubito Pure skvele vyniknú. Misy perfektne doplní drezová batéria z nového radu batérií Cubito-N alebo ich možno skombinovať s umývadlovou batériou zo série Mio-N.

 

Batérie Cubito-N
Sortiment série Cubito Pure rozširujú tiež nové vodovodné batérie Cubito-N. Tie možno na prvý pohľad spoznať podľa geometrického dizajnu. Nový rad navyše nevšedne kombinuje okrúhle a hranaté tvary. V ponuke sú umývadlové, vaňové, sprchové aj bidetové a drezové batérie. Všetky disponujú vysokokvalitnými kartušami s dlhou životnosťou. Ďalej sú v batériách použité perlátory Neoperl, ktoré vďaka obmedzeniu prietoku vody na 5 l/min. šetria vodu a sú jednoduché na údržbu vďaka špeciálnemu materiálu zabraňujúcemu usadzovaniu vodného kameňa. Ďalšiu úsporu prináša aj možnosť nastavenia smeru prúdu vody.

 

Bezrámové sprchovacie kúty a dvere Pure
Ďalšou veľkou novinkou tohto roka je bezrámový sprchovací kút Pure a bezrámové sprchové steny a dvere. Tie ocenia predovšetkým milovníci minimalizmu a čistého štýlu. Sprchovacie kúty sú vyrobené z bezpečnostného 8 mm hrubého skla, ktoré umožňuje bezrámovú konštrukciu. Sklo má navyše špeciálnu úpravu Jika perla GLASS, vďaka ktorej je údržba sprchovacieho kúta veľmi jednoduchá. V ponuke je štvrťkruhový sprchovací kút s otváraním vpravo. Kombináciou sprchových dverí a pevnej steny rôznych rozmerov vytvoríte štvorcový alebo obdĺžnikový sprchovací kút podľa vašich predstáv. Bezrámové sprchovacie kúty možno inštalovať priamo na dlažbu alebo na sprchovú vaničku Pure, Italia alebo Padana zo sortimentu Jika.

 

Nábytok Tigo N
Popri kúpeľňovej sérii Cubito Pure sa noviniek dočkala aj obľúbená séria Tigo. V tomto roku prichádza na trh s novým nábytkom Tigo N, ktorý stavia na upokojujúci a príjemný dizajn. Pre svoje rozmery a prispôsobivosť navyše predstavuje výborné riešenie aj pre malé kúpeľne. Vyrábaný je v dvoch variantoch, v bielej farbe s leskom na čelných plochách alebo v drevodekore jaseň.